Online Shop

Detta är vår Terapy-familj
sittsack med mjuk stretchbar bomull
Super behaglig och ergonomisk sittsack

Vita sittsack

Den ultimata vita sittsaeckar i ditt hus ... Med en Terapy- sittsack kan du inte bara dekorera ditt interiör, utan också ge dig en skönhet på ryggen! Eftersom vi anser att det är viktigt att ta en stund för dig själv att ladda upp och göra något bra för din kropp, kan vi se till att våra sittsack stöder ryggen optimalt och att du känner dig helt laddad. En sittsack måste naturligtvis också vara vacker i rummet. Det är därför vi har 15 olika färger. Ska du ha en lugn, neutral färg? Välj sedan vår vita beanbag!

BESTEL Sittsaeckar vit sittsack  Elly

Elly

kr1484.50
BESTEL Sittsaeckar vit sittsack  Sydney

Sydney

kr1088.51
BESTEL Sittsaeckar vit sittsack  Baloo

Baloo

kr2227.01
BESTEL Sittsaeckar vit sittsack  Dino

Dino

kr4247.10
BESTEL Sittsaeckar vit sittsack  Uli

Uli

kr959.80
BESTEL Sittsaeckar vit sittsack  Toby

Toby

kr870.70

Vår Terapy familj i olika färger

Den vita sittsaeckar är vacker vitvit och vi har olika modeller för dig. Alla modeller har sin egen storlek, form och egen kvalitet. Kanske letar du efter en stor modell att ligga på eller en praktisk storlek för ett litet rum. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino och Toby är alla tillgängliga i färgen vit! Vi har också ett antal tillbehör i sortimentet, som små kuddar som finns i fina färger. Detta säkerställer enhet i ditt inre. Letar du bara efter kontrast? Kombinera din Terapy vita sittsack med en av de andra färgerna!

Är den vita sittsack något för ditt inre?

Eftersom inte varje färgvit är densamma kan vi föreställa oss att du vill se detta i verkligheten. Vi skickar därför gärna dig ett färgprov gratis. Ta din tid hemma och se vilken färg passar bäst. Vänligen kontakta oss via telefon eller e-post. Du kan också släppa vid vårt showroom i Amsterdam. Här kan du se den exakta färgen på vår vita sittsack och uppleva dig själv hur stor komforten hos våra olika modeller är. Du kan omedelbart ta den vita sittsack hem med dig om du vill, eller vi kan skicka ut det till dig.

Vit sittsack för varje rum

En vit sittsack blir väldigt fin i vardagsrummet eftersom vit är en färg som ger fred och gör små utrymmen lättare. Och hur är det med en vit sittsack i sovrummet? Underbart att kunna hoppa på din vita sittsack när du rullar ut ur sängen och läser din tidning. Dessutom kan vitvit kombineras bra med de mest varierade färgerna. Och om du tvivlar på att en vit sittsack verkar vara en färg som kan bli smutsig snabbt, så har vi goda nyheter! Du kan helt enkelt tvätta omslaget på Terapy- sittsack! Kasta det avtagbara yttre vita fodral sittsaeckar snabbt i tvättmaskinen vid 30 grader och det är rent igen. På så sätt kan alla koppla av i en Terapy- sittsack!

Är inte en vit sittsack den färg du letar efter, men vill du ha en neutral färg? Ta en titt på våra grå sittsaeckar, sand sittsaeckar eller en av de många andra färgerna.