Online Shop

Detta är vår Terapy-familj
sittsack med mjuk stretchbar bomull
Super behaglig och ergonomisk sittsack

Svart sittsack

Med tanke på svart sittsack? Terapy sittsack är inte bara vacker i ditt inre, din rygg kommer också att bli väldigt glad! Vi anser att det är viktigt att du kan ladda helt och vår ergonomiska sittsack garanterar att ryggen är välskött. Eftersom sittsack är ett slående element i ditt inre är det viktigt att du hittar en färg som du är nöjd med. Det är därför du kan köpa sittsaeckar i alla slags färger. Ska du ha en färg som passar överallt och är väldigt snygg? Välj sedan en svart sittsack. Detta ger omedelbart ditt interiör ett elegant utseende. Och svart är en färg som både män och kvinnor kan relatera till. Så hela familjen kommer vara nöjd med det!

BESTEL Sittsaeckar svart sittsack  Elly

Elly

kr1484.50
BESTEL Sittsaeckar svart sittsack  Sydney

Sydney

kr1088.51
BESTEL Sittsaeckar svart sittsack  Baloo

Baloo

kr2227.01
BESTEL Sittsaeckar svart sittsack  Stanley

Stanley

kr1583.50
BESTEL Sittsaeckar svart sittsack  Ollie

Ollie

kr2415.60
BESTEL Sittsaeckar svart sittsack  Dino

Dino

kr4247.10
BESTEL Sittsaeckar svart sittsack  Uli

Uli

kr959.80
BESTEL Sittsaeckar svart sittsack  Toby

Toby

kr870.70

Vår Terapy familj i olika färger

I vår samling har vi många olika typer av svart sittsack. Du kan beställa alla dessa svarta sittsack i olika former och alla med egna egenskaper. Dimensionerna och formerna betyder att det alltid finns något däremellan. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino och Toby finns i svart! Du kan också kombinera de svarta sittsaeckar med en av våra tillbehör, till exempel en padsduk för din Ipad (Paddy), eftersom de också finns i matchande färger. Så gör du en vacker helhet. Naturligtvis kan en svart sittsack också kombineras mycket bra med en annan färg.

Är den svarta sittsack något för ditt interiör

Vi kan föreställa oss att du inte ser exakt hur en svart sittsack passar i ditt rum. Vi kan därför gratis skicka ett färgprov. Som ett resultat kan du bättre avgöra om den svarta sittsack i verkliga livet är lika bra som du har i åtanke. Vänligen kontakta oss via telefon eller e-post. Du kan också släppa vid vårt showroom i Amsterdam. Här kan du se exakt svart sittsack och testa hur fint våra svart sittsack är och prova alla modeller.

Sittsack för varje rum

En svart sittsack är väldigt fin i vardagsrummet. Den kombinerar faktiskt med alla andra färger. Både neutrala färger och grå och offwhite samt mer slående färger som turqoise. Eftersom svart absorberar ljus är det en varm färg. På den här bloggen kan du läsa vilka varma eller kalla färger som gör med ditt interiör: http://designlike.com/the-psychology-of-color-for-interior-design/ Och även om svart är en färg som inte blir smutsig snabbt , är det trevligt att det svarta fodral sittsack kan tas bort för att rengöras. Kasta det yttre locket i tvättmaskinen vid 30 grader. På så sätt kan alla koppla av i en ren svart sittsack!

Är en svart sittsack i slutändan inte riktigt din färg men vill du ha en tyst färg? Ta en titt på våra grå sittsaeckar, vita sittsaeckar eller en av de många andra färgerna.