Specialversioner

Specialversioner
  • I LAGER

Välj din färg

1682,50

  • 99% av kunderna rekommenderar oss
  • Leverans på 2-3 dagar
  • Minskad frakt
Lägg i korgen
Sittsaeckar Specialversioner Baloo; All colours Sittsaeckar Specialversioner Baloo; Classic colours Sittsaeckar Specialversioner Baloo; Happy colours Sittsaeckar Specialversioner Elly; Chaotic Bastards Sittsaeckar Specialversioner Elly; Classic colours Sittsaeckar Specialversioner Elly; Happy colours Sittsaeckar Specialversioner Elly; Twinkles

specifikationer

Tvättmaskin |30 °C

Hitta en stund helt för dig själv under en vacker regnbåge eller tillsammans med en underbar Buddha-version.

För vår stora gosiga kompis Baloo och för vår bekväma Elly kan du få specialversioner. I regnbågskollektionen finns flera färgkombinationer nu tillgängliga. Och för Elly har talangfulla Chaotic Bastards skapat en extra version.

Chaotic Bastards
Denna grupp med unga begåvade konstnärer har skapat en specialversion för terapy. Deras inspiration kom från de många människor som satt i terapi vid Amsterdams Vondelpark. Bastards bad dem berätta vilka tankar och bilder de kom att tänka på när man tänker på uppladdning. Vi anser att alla förtjänar en stunds laddning av batterierna. Och den övertygelsen kan återfinnas i den vackra version som gjorts av Chaotic Bastards.

Tvätta den bara!
Som du kommer att upptäcka kommer Terapy att användas mycket. Om sittsäcken får fläckar kan du bara enkelt öppna fodralet med dragkedjan och tvätta den i 30 grader. Klicka här för fler tips.

Ny färg
Det yttre fodralet är avtagbart, tvättbart och lätt att byta ut. Miljöombyte? Välj en av 15 tillgängliga färger här.

Ergonomisk sittsäck
Personlig hälsa och komfort är terapys huvudsakliga mål. Alla produkter är tillverkade av stretchbomull. Det betyder att sittsäcken formas och anpassar sig efter din kropp, och ger komfort och ryggstöd. Vi tror att alla förtjänar en stunds uppladdning. Därför är din hälsa och din personliga komfort de viktigaste kraven för vår serie med sittsäckar. Det släta tyg som används för de yttre fodralet är det som gör att denna familj sittsäckar verkligen sticker ut. Tyget är en speciell blandning av stretchbomull, vilket betyder att påsen kan forma sig efter din kropp och absorbera dess aktuella kroppstemperatur. En annan utmärkande faktor finns i fyllningen, bestående av specialtillverkade EPS-bönor. Dessa bönor innehåller mindre luft och ger därför ger större hållbarhet och evigt komfort. Klicka här för fler recensioner.

Specialversioner 0 out of 10 0 user reviews.