Online Shop

Detta är vår Terapy-familj
sittsack med mjuk stretchbar bomull
Super behaglig och ergonomisk sittsack

Röd sittsack

Du letar efter en röd sittsack? Terapy sittsack är inte bara ett vackert föremål i ditt rum, det hjälper dig också att slappna av! Det är mycket viktigt, speciellt när du är upptagen, att ibland ladda upp. Och eftersom en Terapy- sittsack optimalt stöder dig, är ryggen lättad och du kan koppla av. Sittsack är därför en viktig del av ditt inre och en bra färg gör den komplett. Letar du efter en färg som omedelbart lyser upp varje utrymme? Välj sedan en röd sittsack eller en bordeaux sittsack. Denna färg ger omedelbart ditt interiör ett varmt och energiskt utseende. Och en röd sittsack är givetvis blickfångare i varje plantskola!

BESTEL Sittsaeckar röd sittsack Elly

Elly

kr1277.10
BESTEL Sittsaeckar röd sittsack Elly

Elly

kr1277.10
BESTEL Sittsaeckar röd sittsack Sydney

Sydney

kr925.65
BESTEL Sittsaeckar röd sittsack Sydney

Sydney

kr925.65
BESTEL Sittsaeckar röd sittsack Baloo

Baloo

kr1970.10
BESTEL Sittsaeckar röd sittsack Baloo

Baloo

kr1970.10
BESTEL Sittsaeckar röd sittsack Stanley

Stanley

kr1311.20
BESTEL Sittsaeckar röd sittsack Ollie

Ollie

kr2015.20
BESTEL Sittsaeckar röd sittsack Dino

Dino

kr3950.10
BESTEL Sittsaeckar röd sittsack Dino

Dino

kr3950.10
BESTEL Sittsaeckar röd sittsack Uli

Uli

kr783.20
BESTEL Sittsaeckar röd sittsack Uli

Uli

kr783.20
BESTEL Sittsaeckar röd sittsack Toby

Toby

kr704.00
BESTEL Sittsaeckar röd sittsack Toby

Toby

kr704.00

Vår Terapy familj i olika färger

I vår samling har vi också en burgundy bordeaux sittsack utöver den röda sittsack. Vi har olika former av båda färgerna, alla med egna egenskaper. Letar du efter en stor röd sittsack där du kan ligga på eller bara en liten som passar i varje hörn? Vi har allt. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino och Toby är alla tillgängliga i färgen röd! Du kan också kombinera den röda sittsack med en av våra tillbehör, eftersom de också är tillgängliga i samma färg. Så gör du en vacker enhet. Eller välj att kombinera den varma färgen på den röda sittsack med en mer neutral färg.

Är den röda sittsack något för ditt inre?

Vi förstår att det är svårt att visualisera hur den röda sittsack skulle passa in i ditt inre och vilken nyans av röd sittsack eller burgundy bordeaux sittsack det är exakt. Det är därför vi kan gratis skicka ett färgprov. Detta gör det lättare att avgöra om det är detsamma som du har i åtanke. Eller kanske du kommer att falla för en av våra andra livfulla färger! Vänligen kontakta oss via telefon eller e-post. Naturligtvis kan du också besöka vårt showroom i Amsterdam. Här kan du se den exakta röda sittsack färgen och uppleva hur trevligt våra sittsack är och prova olika modeller. Samma kväll kan du kyla i din helt nya röda sittsack hemma!

Sittsack för varje rum

En röd sittsack kan vara väldigt fin i vardagsrummet som en riktig blickfångare. Bordeux sittsack har ett elegant utseende och kombinerar snyggt med neutrala färger som grå eller vit. Barn älskar också våra sittsack och de ger det perfekta stödet under läsning eller spel. Det är precis ljusa färger som stimulerar barnens sinnen och det är därför de ofta lockas till våra röda sittsack. Och skönheten är att våra röda sittsack är lätta att rengöra eftersom de har bomullsöverdrag som kan bli avtagna. Kasta det yttre röda fodral sittsaeckar i tvättmaskinen vid 30 grader och det är rent igen. Så alla kan njuta av den rena röda sittsack!

Är inte en röd beanbag din färg helt men vill du ha en slående färg? Ta en titt på våra orange sittsaeckar, gröna sittsaeckar eller en av de många andra färgerna.