Online Shop

Detta är vår Terapy-familj
sittsack med mjuk stretchbar bomull
Super behaglig och ergonomisk sittsack

Lila sittsack

Den lila sittsackär inte bara ett vackert element i ditt inre, men också en välsignelse för din rygg. Eftersom vi sitter mycket nuförtiden är det viktigt att du kan ladda upp medan du sitter. Vår ergonomiska sittsack säkerställer att ryggen är optimalt stödd. Eftersom sittsack är en ögonfångare i ditt inre är det viktigt att du hittar en färg som du är nöjd med. Det är därför du kan köpa sittsaeckar i 15 olika färger. Ska du ha en färg som passar överallt och är väldigt snygg? Välj sedan en lila sittsack.

BESTEL Sittsaeckar lila sittsack Elly

Elly

kr1484.50
BESTEL Sittsaeckar lila sittsack Elly

Elly

kr1484.50
BESTEL Sittsaeckar lila sittsack Sydney

Sydney

kr1088.51
BESTEL Sittsaeckar lila sittsack Sydney

Sydney

kr1088.51
BESTEL Sittsaeckar lila sittsack Baloo

Baloo

kr2227.01
BESTEL Sittsaeckar lila sittsack Baloo

Baloo

kr2227.01
BESTEL Sittsaeckar lila sittsack Stanley

Stanley

kr1583.50
BESTEL Sittsaeckar lila sittsack Ollie

Ollie

kr2415.60
BESTEL Sittsaeckar lila sittsack Dino

Dino

kr4247.10
BESTEL Sittsaeckar lila sittsack Dino

Dino

kr4247.10
BESTEL Sittsaeckar lila sittsack Uli

Uli

kr959.80
BESTEL Sittsaeckar lila sittsack Uli

Uli

kr959.80
BESTEL Sittsaeckar lila sittsack Toby

Toby

kr870.70
BESTEL Sittsaeckar lila sittsack Toby

Toby

kr870.70

Vår Terapy familj i olika färger

I vår samling har vi många olika typer av lila sittsack. Du kan beställa alla lila sittsack i olika former och alla med egna egenskaper. Sorten i dimensioner och former betyder att du definitivt hittar en lila sittsack som passar dig. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino och Toby finns i färgen lila! Du kan också kombinera den lila sittsack med en av våra tillbehör, såsom en stödkudde till din iPad. Naturligtvis kan den lila sittsack också kombineras mycket bra med en av våra andra färger för en lekfull effekt.

Skulle en lila sittsack passa din inredning?

Ibland vill du först se en färg i verkligheten och känna tyget. Vi förstår det väldigt bra, och vi kan därför gratis skicka ett färgprov. Detta gör att du bättre kan avgöra om den lila sittsack i det verkliga livet är lika bra som du har i åtanke. Och eftersom alla andra färger också finns i färgprov kan du bara gå i en annan färg! Skicka oss ett mail eller ring oss för att få en sådan färgstämpel. Och du är varmt välkommen att besöka vårt kontor i Amsterdam. Vi har alla modeller och färger i utställningslokalen och du kan se och prova allt tillfredsställande. Du kan omedelbart ta med den lila sittsack av ditt val hem med dig!

Lila sittsack för varje rum

En lila sittsack är väldigt fin i vardagsrummet. Den kombinerar faktiskt med alla andra färger. Den har ett elegant och varmt utseende och känsla på vintern och kombinerar också bra med ljusare färger som vit och ljusgrå. Detta är en färg som passar alla årstider och skiljer sig fortfarande från standardfärgerna. Och en lila sittsack blir inte så smutsig. Men om du fortfarande vill rengöra locket kan du tvätta det i tvättmaskinen vid 30 grader. Din lila sittsack är så ny och du kan luta dig tillbaka på det igen!

Är en purpurfärgad sittsack i slutändan inte riktigt din färg men vill du ha en tyst färg? Ta en titt på våra grå sittsack, svarta sittsack eller en av de många andra färgerna.