Online Shop

Detta är vår Terapy-familj
sittsack med mjuk stretchbar bomull
Super behaglig och ergonomisk sittsack

Grön sittsack

Terapy sittsack är känd för två saker: stöd av ryggraden och de många färgerna. Vi tycker att det är viktigt att du kan koppla av i den gröna sittsack för ett tag och därigenom anta en bra och hälsosam hållning. Självklart vill du också att sittsack ser bra ut i ditt inre. Färg är verkligen viktigt i detta. Vill du ha en ögonfångare i rummet? Ta sedan en grön sittsack! Den gröna sittsack är inte bara bra för inomhus, utan även utomhus.

BESTEL Sittsaeckar grön sittsack  Elly

Elly

kr1484.50
BESTEL Sittsaeckar grön sittsack  Sydney

Sydney

kr1088.51
BESTEL Sittsaeckar grön sittsack  Baloo

Baloo

kr2227.01
BESTEL Sittsaeckar grön sittsack  Stanley

Stanley

kr1583.50
BESTEL Sittsaeckar grön sittsack  Ollie

Ollie

kr2415.60
BESTEL Sittsaeckar grön sittsack  Dino

Dino

kr4247.10
BESTEL Sittsaeckar grön sittsack  Uli

Uli

kr959.80
BESTEL Sittsaeckar grön sittsack  Toby

Toby

kr870.70

Vår Terapy familj i olika färger

I vår samling har vi många olika typer av gröna sittsaeckar. Varje grön sittsack har sin egen form och därmed sin egen kvalitet. Tänk på en stor modell som du kan ligga på eller en mindre för dina barn. Modellerna Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino och Toby är alla tillgängliga i färggrön! Dessutom har vi många olika tillbehör som du kan beställa i samma färg som din gröna sittsack. Naturligtvis kan du också välja en annan färg för en lekfull effekt.

Matchar den gröna sittsack din inredning?

Du har nog en bild av den gröna bönsäcken i ditt huvud men du är inte säker på hur färgen ser ut i det verkliga livet. Då kan vi hjälpa dig genom att skicka ett färgprov gratis. Alla färger ingår i färgstämpeln och du kanske föredrar en annan färg. För färgstämplar, kontakta oss via telefon eller e-post. Du kan naturligtvis också besöka vårt kontor i Amsterdam och lära känna våra modeller och testa hur de är! Prova gröna sittsaeckar direkt i vårt showroom och om du gillar komforten kan du ta den direkt med dig och du kan sitta samma kväll i din nya gröna sittsack.

Grön sittsack väska för utomhus eller inomhus

En grön sittsack är ett nytt element i ditt (arbete) rum eller plantskola. Och på sommaren är en grön sittsack också en fin färg för din terrass. Den gröna sittsaeckar kombinerar snyggt med den grå färgen på kakel eller trägolv. Du kan också använda våra sittsaeckar utanför (ta in dem när det regnar). Eftersom de gröna sittsaeckar är gjorda av töjbar bomull måste du vara försiktig med grova ytor. Och var noga med att sätta en handduk på den gröna sittsaeckar om du vill ligga i solen, så är det inte så att solkrämet fläckar din gröna sittsaeckar. Har din gröna sittsack blivit lite smutsig? Inga problem, kasta ytterkåpan i tvättmaskinen vid 30 grader. Så du kan lounge och ladda helt i en av våra fantastiska Terapy sittsack!

Är inte den gröna sittsack din färgmatch? Då kanske du föredrar en annan färgglad färg, som en rödböna sittsack, en blå sittsack eller en av de många andra färgerna.