Vita sittsack

Den ultimata vita sittsaeckar i ditt hus … Med en Terapy- sittsack kan du inte bara dekorera ditt interiör, utan också ge dig en skönhet på ryggen! Eftersom vi anser att det är viktigt att ta en stund för dig själv att ladda upp och göra något bra för din kropp, kan vi se till att våra sittsack stöder ryggen optimalt och att du känner dig helt laddad. En sittsack måste naturligtvis också vara vacker i rummet. Det är därför vi har 15 olika färger. Ska du ha en lugn, neutral färg? Välj sedan vår vita beanbag!

Rea!

Baloo sittsack

från 224.95 202.45
Baloo sittsack
Rea!

Bältesväska Elly

från 74.95 67.46
Bältesväska Elly
Rea!

Beanbag lock Baloo

från 94.95 85.46
Beanbag lock Baloo
Rea!

Beanbag lock Dino

från 134.95 121.46
Beanbag lock Dino
Rea!

Beanbag lock Ollie

från 94.95 85.46
Beanbag lock Ollie
Rea!

Beanbag lock Sydney

från 59.95 53.96
Beanbag lock Sydney
Rea!

Dino sittsack

från 429.00 386.10
Dino sittsack
Rea!

Elly sittsack

från 149.95 134.95
Elly sittsack
Rea!

Eny, Meeny & Miny kuddesats

från 86.95 78.26
Eny, Meeny & Miny kuddesats
Rea!

Ollie Sitssack

från 244.00 219.60
Ollie Sitssack
Rea!

Provence doftljus

från 36.95 33.26
Provence doftljus
Rea!

Stanley beanbag lock

från 74.95 67.46
Stanley beanbag lock
Rea!

Stanley sittsack

från 159.95 143.95
Stanley sittsack
Rea!

Sydney sittsack

från 109.95 98.95
Sydney sittsack
Rea!

Toby Graviditetskudde

från 99.95 89.95
Toby Graviditetskudde
Rea!

Toby ruggstöd

från 99.95 89.95
Toby ruggstöd

Vår Terapy familj i olika färger

Den vita sittsaeckar är vacker vitvit och vi har olika modeller för dig. Alla modeller har sin egen storlek, form och egen kvalitet. Kanske letar du efter en stor modell att ligga på eller en praktisk storlek för ett litet rum. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino och Toby är alla tillgängliga i färgen vit! Vi har också ett antal tillbehör i sortimentet, som små kuddar som finns i fina färger. Detta säkerställer enhet i ditt inre. Letar du bara efter kontrast? Kombinera din Terapy vita sittsack med en av de andra färgerna!

Är den vita sittsack något för ditt inre?

Eftersom inte varje färgvit är densamma kan vi föreställa oss att du vill se detta i verkligheten. Vi skickar därför gärna dig ett färgprov gratis. Ta din tid hemma och se vilken färg passar bäst. Vänligen kontakta oss via telefon eller e-post. Du kan också släppa vid vårt showroom i Amsterdam. Här kan du se den exakta färgen på vår vita sittsack och uppleva dig själv hur stor komforten hos våra olika modeller är. Du kan omedelbart ta den vita sittsack hem med dig om du vill, eller vi kan skicka ut det till dig.

Vit sittsack för varje rum

En vit sittsack blir väldigt fin i vardagsrummet eftersom vit är en färg som ger fred och gör små utrymmen lättare. Och hur är det med en vit sittsack i sovrummet? Underbart att kunna hoppa på din vita sittsack när du rullar ut ur sängen och läser din tidning. Dessutom kan vitvit kombineras bra med de mest varierade färgerna. Och om du tvivlar på att en vit sittsack verkar vara en färg som kan bli smutsig snabbt, så har vi goda nyheter! Du kan helt enkelt tvätta omslaget på Terapy- sittsack! Kasta det avtagbara yttre vita fodral sittsaeckar snabbt i tvättmaskinen vid 30 grader och det är rent igen. På så sätt kan alla koppla av i en Terapy- sittsack!

Är inte en vit sittsack den färg du letar efter, men vill du ha en neutral färg? Ta en titt på våra grå sittsaeckar, sand sittsaeckar eller en av de många andra färgerna.

Det är därför du väljer Terapy

ergonomisk

Våra bönsäckar anpassar sig helt efter din kropp så att du upplever ultimat komfort.

Finns i många olika färger och mönster

Välj mellan många olika färger och mönster. Förvandla din beanbag till en blickfång!

snabb leverans

Vi levererar inom 1-3 arbetsdagar

gratis frakt från 500 €

Gratis frakt från 500 € i hela Europa

Frågor eller mer information?

Gå till service och support