Rosa sittsack

Om denna rosa sittsack…. Terapy sittsacklyser inte bara ditt inre, det är också bra för ryggen! För oss är det viktigt att du kan slappna av helt och att sittsack säkerställer att du adopterar en hälsosam hållning. Sittsackär därför en viktig del av ditt inre och så vill du ha en färg som passar bra. Letar du efter en färg som omedelbart lyser upp varje utrymme? Välj sedan en rosa sittsack. Denna färg ger omedelbart ditt interiör ett varmt men friskt utseende. Och naturligtvis är en rosa sittsack också en dröm för många tjejer att slutföra sin plantskola!

Baloo sittsack

från 224.95
Baloo sittsack
Rea!

Bältesväska Elly

från 74.95 67.45
Bältesväska Elly
Rea!

Beanbag lock Baloo

från 94.95 85.45
Beanbag lock Baloo
Rea!

Beanbag lock Dino

från 134.95 121.45
Beanbag lock Dino
Rea!

Beanbag lock Ollie

från 94.95 85.45
Beanbag lock Ollie
Rea!

Beanbag lock Sydney

från 59.95 53.95
Beanbag lock Sydney

Dino sittsack

från 429.00
Dino sittsack

Elly sittsack

från 149.95
Elly sittsack

Eny, Meeny & Miny kuddesats

från 86.95
Eny, Meeny & Miny kuddesats
Rea!

Jazz yogamatta väska

från 35.00 28.00
Jazz yogamatta väska

Ollie Sitssack

från 244.00
Ollie Sitssack

Paddy tablettkudde

från 39.95
Paddy tablettkudde

Ringo meditationskudde

från 39.95
Ringo meditationskudde
Rea!

Stanley beanbag lock

från 74.95 67.45
Stanley beanbag lock

Stanley sittsack

från 159.95
Stanley sittsack

Sydney sittsack

från 109.95
Sydney sittsack

Vår Terapy familj i olika färger

I vår samling har vi många olika typer av rosa bönsor. Rosa sittsaeckar kan beställas hos oss i olika former och former och alla med egna egenskaper. Välj en dubbel rosa sittsack Baloo eller Dino för att koppla av med din familj. Eller välj en liten som Elly, Stanley eller Sydney om du har begränsat utrymme. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino och Toby är alla tillgängliga i färgen rosa! Du kan också kombinera den rosa sittsaeckar med en av våra tillbehör, eftersom de också är tillgängliga i samma färg. Så gör du en vacker helhet. Eller välj att kombinera din Terapy sittsack lekfullt med en annan färg.

Är denna rosa sittsack något för ditt interiör?

Vi vet att det är svårt att avbilda hur den rosa sittsack skulle passa in i ditt inre. Vi förstår det väldigt bra och det är därför vi kan skicka ett färgprov gratis. Detta gör det lättare att avgöra om den rosa sittsack passar de andra möblerna. Eller kanske kommer du att falla för en av våra andra fina färger som finns på färgfönstret! Vänligen kontakta oss via telefon eller e-post. Du kan också släppa vid vårt showroom i Amsterdam. Här kan du se den exakta rosa sittsack färgen och sitta och uppleva hur trevliga våra sittsack är och prova alla modeller. Samma kväll kan du koppla av i din egen rosa sittsack hemma!

Sittsack för varje rum

En rosa sittsack blir väldigt snäll i vardagsrummet. Den kombinerar snyggt med neutrala färger som svart, grå eller vit. Barn älskar också våra rosa sittsack och de ger det perfekta stödet under läsning eller spelning. Och skönheten är att våra rosa sittsack är lätta att rengöra eftersom de är täckta med mjuka, avtagbara bomullsöverdrag. Kasta det yttre rosa sittsack fodral i tvättmaskinen vid 30 grader och det är rent igen. På så sätt kan alla koppla av i en Terapy- sittsack!

Är inte en rosa sittsack din färg, men vill du ha en slående färg? Ta en titt på våra röda sittsaeckar, lila sittsaeckar eller en av de många andra färgerna.

Det är därför du väljer Terapy

ergonomisk

Våra bönsäckar anpassar sig helt efter din kropp så att du upplever ultimat komfort.

Finns i många olika färger och mönster

Välj mellan många olika färger och mönster. Förvandla din beanbag till en blickfång!

snabb leverans

Vi levererar inom 1-3 arbetsdagar

gratis frakt från 500 €

Gratis frakt från 500 € i hela Europa

Frågor eller mer information?

Gå till service och support