Röd sittsack

Du letar efter en röd sittsack? Terapy sittsack är inte bara ett vackert föremål i ditt rum, det hjälper dig också att slappna av! Det är mycket viktigt, speciellt när du är upptagen, att ibland ladda upp. Och eftersom en Terapy- sittsack optimalt stöder dig, är ryggen lättad och du kan koppla av. Sittsack är därför en viktig del av ditt inre och en bra färg gör den komplett. Letar du efter en färg som omedelbart lyser upp varje utrymme? Välj sedan en röd sittsack eller en bordeaux sittsack. Denna färg ger omedelbart ditt interiör ett varmt och energiskt utseende. Och en röd sittsack är givetvis blickfångare i varje plantskola!

Baloo sittsack

från 224.95
Baloo sittsack
Rea!

Bältesväska Elly

från 74.95 67.45
Bältesväska Elly
Rea!

Beanbag lock Baloo

från 94.95 85.45
Beanbag lock Baloo
Rea!

Beanbag lock Dino

från 134.95 121.45
Beanbag lock Dino
Rea!

Beanbag lock Ollie

från 94.95 85.45
Beanbag lock Ollie
Rea!

Beanbag lock Sydney

från 59.95 53.95
Beanbag lock Sydney

Dino sittsack

från 429.00
Dino sittsack

Elly sittsack

från 149.95
Elly sittsack

Eny, Meeny & Miny kuddesats

från 86.95
Eny, Meeny & Miny kuddesats

Ollie Sitssack

från 244.00
Ollie Sitssack

Paddy tablettkudde

från 39.95
Paddy tablettkudde

Ringo meditationskudde

från 39.95
Ringo meditationskudde
Rea!

Stanley beanbag lock

från 74.95 67.45
Stanley beanbag lock

Stanley sittsack

från 159.95
Stanley sittsack

Sydney sittsack

från 109.95
Sydney sittsack

Toby Graviditetskudde

från 99.95
Toby Graviditetskudde

Vår Terapy familj i olika färger

I vår samling har vi också en burgundy bordeaux sittsack utöver den röda sittsack. Vi har olika former av båda färgerna, alla med egna egenskaper. Letar du efter en stor röd sittsack där du kan ligga på eller bara en liten som passar i varje hörn? Vi har allt. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino och Toby är alla tillgängliga i färgen röd! Du kan också kombinera den röda sittsack med en av våra tillbehör, eftersom de också är tillgängliga i samma färg. Så gör du en vacker enhet. Eller välj att kombinera den varma färgen på den röda sittsack med en mer neutral färg.

Är den röda sittsack något för ditt inre?

Vi förstår att det är svårt att visualisera hur den röda sittsack skulle passa in i ditt inre och vilken nyans av röd sittsack eller burgundy bordeaux sittsack det är exakt. Det är därför vi kan gratis skicka ett färgprov. Detta gör det lättare att avgöra om det är detsamma som du har i åtanke. Eller kanske du kommer att falla för en av våra andra livfulla färger! Vänligen kontakta oss via telefon eller e-post. Naturligtvis kan du också besöka vårt showroom i Amsterdam. Här kan du se den exakta röda sittsack färgen och uppleva hur trevligt våra sittsack är och prova olika modeller. Samma kväll kan du kyla i din helt nya röda sittsack hemma!

Sittsack för varje rum

En röd sittsack kan vara väldigt fin i vardagsrummet som en riktig blickfångare. Bordeux sittsack har ett elegant utseende och kombinerar snyggt med neutrala färger som grå eller vit. Barn älskar också våra sittsack och de ger det perfekta stödet under läsning eller spel. Det är precis ljusa färger som stimulerar barnens sinnen och det är därför de ofta lockas till våra röda sittsack. Och skönheten är att våra röda sittsack är lätta att rengöra eftersom de har bomullsöverdrag som kan bli avtagna. Kasta det yttre röda fodral sittsaeckar i tvättmaskinen vid 30 grader och det är rent igen. Så alla kan njuta av den rena röda sittsack!

Är inte en röd beanbag din färg helt men vill du ha en slående färg? Ta en titt på våra orange sittsaeckar, gröna sittsaeckar eller en av de många andra färgerna.

Det är därför du väljer Terapy

ergonomisk

Våra bönsäckar anpassar sig helt efter din kropp så att du upplever ultimat komfort.

Finns i många olika färger och mönster

Välj mellan många olika färger och mönster. Förvandla din beanbag till en blickfång!

snabb leverans

Vi levererar inom 1-3 arbetsdagar

gratis frakt från 500 €

Gratis frakt från 500 € i hela Europa

Frågor eller mer information?

Gå till service och support