Orange sittsack

Pratar om orange sittsack… Om du letar efter ett möbel som inte bara är vackert i ditt rum utan också bra för din rygg så är du på rätt ställe på Terapy! Vi tror att alla behöver ett ögonblick för sig själv och vi tror att alla behöver tid att ladda, och det är därför vi har utvecklat Terapy- sittsack. Den stöder din rygg optimalt. Eftersom sittsack är en viktig del i ditt interiör har vi 15 olika färger. Letar du efter en sittsack som sticker ut och kan lysa upp vilket rum som helst? Välj sedan en orange sittsack och du får omedelbart solen i huset!

Baloo sittsack

från 224.95
Baloo sittsack
Rea!

Bältesväska Elly

från 74.95 67.45
Bältesväska Elly
Rea!

Beanbag lock Baloo

från 94.95 85.45
Beanbag lock Baloo
Rea!

Beanbag lock Dino

från 134.95 121.45
Beanbag lock Dino
Rea!

Beanbag lock Ollie

från 94.95 85.45
Beanbag lock Ollie
Rea!

Beanbag lock Sydney

från 59.95 53.95
Beanbag lock Sydney

Dino sittsack

från 429.00
Dino sittsack

Elly sittsack

från 149.95
Elly sittsack

Ollie Sitssack

från 244.00
Ollie Sitssack

Ringo meditationskudde

från 39.95
Ringo meditationskudde
Rea!

Stanley beanbag lock

från 74.95 67.45
Stanley beanbag lock

Stanley sittsack

från 159.95
Stanley sittsack

Sydney sittsack

från 109.95
Sydney sittsack

Toby Graviditetskudde

från 99.95
Toby Graviditetskudde

Toby ruggstöd

från 99.95
Toby ruggstöd
Rea!

Toby ryggskydd

från 74.95 67.45
Toby ryggskydd

Vår Terapy familj i olika färger

I vårt sortiment har vi många olika typer av orange sittsack. Orange sittsack kan beställas hos oss i olika former och alla med egna egenskaper. På grund av de olika storlekarna och formerna finns en lämplig apelsinböna väska för varje rum och varje person. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino och Toby är alla tillgängliga i färgen orange! Du kan också kombinera orange sittsack med en av våra tillbehör, eftersom de finns i flera glada färger. På så sätt kommer din orange sittsack och till exempel Eny Meeny Miny kuddar eller ipad-hållare Paddy att bilda en vacker helhet. Eller välj att kombinera din Terapy sittsack lekfullt med en annan färg.

Är orange sittsack något för ditt interiör?

Vi kan tänka oss att du kanske hittar en orange sittsack en vågig färg och du skulle vilja se färgen i verkligheten innan du köpte den. Vi kan därför skicka ett färgprov utan kostnad för att bestämma om den orange sittsack passar dina andra möbler. Eller kanske du kommer att falla för en av våra andra färger! Vänligen kontakta oss via telefon eller e-post. Naturligtvis kan du alltid stanna vid vårt showroom i Amsterdam. Här kan du inte bara se den orange sittsack, men också testa hur chillax våra orange sittsack är och prova alla modeller.

Orange sittsack för varje rum

Orange är en mycket varm färg som ger atmosfär till alla rum. En orange sittsack kombinerar också snyggt med neutrala färger som svart, grått eller vit. Om du letar efter en sittsack på ditt kontor för att koppla av när du har suttit på din dator under en längre tid, är orange också en bra färg. Energisk och fräsch, exakt vad du behöver på ett ögonblick! Och vill du ha ett annat färgskydd? Eller rengör din orange sittsack? Det här är möjligt eftersom de avtagbara locken inte bara kan tvättas och tvättas 30 grader, men också för att du kan beställa alla omslag separat från oss. På så sätt kan du njuta av din Terapy sittsack under lång tid!

Är inte en apelsinböna din färg, men vill du ha en slående färg? Ta en titt på våra röda sittsaeckar, rosa sittsaeckar eller en av de många andra färgerna.

Det är därför du väljer Terapy

ergonomisk

Våra bönsäckar anpassar sig helt efter din kropp så att du upplever ultimat komfort.

Finns i många olika färger och mönster

Välj mellan många olika färger och mönster. Förvandla din beanbag till en blickfång!

snabb leverans

Vi levererar inom 1-3 arbetsdagar

gratis frakt från 500 €

Gratis frakt från 500 € i hela Europa

Frågor eller mer information?

Gå till service och support