Grå sittsaeckar

Om du köper en grå sittsäck, kommer det inte bara att uppdatera ditt interiör utan också din rygg! Eftersom vi tycker att det är viktigt att alla behöver ett ögonblick och fullständig avkoppling, ser vi till att våra grå sittsack stöder ryggen väl och du står upp igen helt laddad. För att se till att sittsaeckar in i ditt inre, har vi dem i alla slags färger. Kommer du till vår bästsäljare som smälter snyggt i varje rum? Välj sedan en av våra mångsidiga gråböna väskor!

Baloo sittsack

från 249.95
Baloo sittsack

Dino sittsack

från 469.95
Dino sittsack

Elly sittsack

från 164.95
Elly sittsack

Izzy babybärare

från 64.95
Izzy babybärare

Ollie Sitssack

från 269.95
Ollie Sitssack

Ringo meditationskudde

från 39.95
Ringo meditationskudde

Stanley sittsack

från 174.95
Stanley sittsack

Sydney sittsack

från 119.95
Sydney sittsack

Toby ruggstöd

från 109.95
Toby ruggstöd

Uli armstöd

från 119.95
Uli armstöd

Uli armstödskydd

från 74.95
Uli armstödskydd

Vår Terapy familj i olika färger

Vi har tvåfärgade grå sittsack (ljusgrå sittsack och mörkgrå sittsack) och dessa finns också i olika former och alla med egna egenskaper. Dimensionerna och formerna betyder att det alltid finns något däremellan. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino och Toby finns i färgen grå! Du kan också kombinera den grå sittsack med en av våra tillbehör som små kuddar, eftersom de också är tillgängliga i samma färg. Så gör du en vacker helhet. Naturligtvis kan en grå sittsack från Terapy också kombineras mycket bra med en annan färg.

Är det gråa något för ditt interiör?

Vi kan föreställa oss att du skulle vilja se skillnaden mellan de två färgerna av grå sittsaeckar i det verkliga livet. Den ljusgråa sittsack är vacker musgrå och den mörkgråa sittsaeckar liknar antracit. Vi kan därför gratis skicka ett färgprov. Som ett resultat kan du också bättre avgöra om en grå sittsack passar bra med ditt interiör. Vänligen kontakta oss via telefon eller e-post. Du kan också släppa på vårt kontor i Amsterdam. Här kan du se exakt färgen och testa testet hur underbart du kan koppla av i en Elly eller Baloo sittsack! Du kan omedelbart ta den grå sittsack hem med dig.

Grå sittsack för varje rum

En grå sittsack kommer självklart att vara väldigt fin i vardagsrummet. Både den ljusgråa sittsack och antracit sittsack kombineras med de mest mångsidiga färgerna. Tonåringar väljer ofta denna färg eftersom det är tufft, tyst och mångsidigt. Och visste du att grå står för tillförlitlighet, disciplin och diplomati (http://www.empower-yourself-with-color-psychology.com/color-gray.html)? Den perfekta färgen på kontoret eller på din arbetsplats! Och det bästa är att den gråa sittsaeckar täcker inte blir smutsig så snabbt och håll dig ren under en längre tid. Och om du vill tvätta dem ändå kan du! Kasta avtagbart ytterhölje i tvättmaskinen vid 30 grader och det är rent igen. På så sätt kan alla koppla av i en ren grön sittsack!

Är en grå sittsack kanske inte riktigt din färg men vill du ha en snyggare färg? Ta en titt på våra röda sittsack, turkos sittsack eller en av de många andra färgerna.

Det är därför du väljer Terapy

ergonomisk

Våra bönsäckar anpassar sig helt efter din kropp så att du upplever ultimat komfort.

Finns i många olika färger och mönster

Välj mellan många olika färger och mönster. Förvandla din beanbag till en blickfång!

snabb leverans

Vi levererar inom 1-3 arbetsdagar

gratis frakt från 500 €

Gratis frakt från 500 € i hela Europa

Frågor eller mer information?

Gå till service och support