Varför Elly?

specifikationer

dimensioner |100 x 80 x 50 cm
volym |320 liter
Tvättmaskin |30 °C

Kom ner i tempo och känn dig fri som en fågel.<br> Elly formar sig runt dig som en varm gosig filt. <br> Resultatet: en bekväm sittplats, perfekt hållning och fullt stöd.

Elly kan formas till en elegant tårformad säck på ett ögonblick. .
Det betyder inte bara ett utmärkt ryggstöd, det blir också till en elegant möbel!

Förbättrat stöd.
Tillsammans med Uli transformeras Elly till en skön fåtölj. Ulis U-form erbjuder ett ännu bättre stöd för armar och rygg.

Tvätta den bara!
Som du kommer att upptäcka kommer Terapy att användas mycket. Om sittsäcken får fläckar kan du bara enkelt öppna fodralet med dragkedjan och tvätta den i 30 grader. Klicka här för fler tips.

Ny färg
Det yttre fodralet är avtagbart, tvättbart och lätt att byta ut. Miljöombyte? Välj en av 15 tillgängliga färger här.

Ergonomisk sittsäck
Personlig hälsa och komfort är terapys huvudsakliga mål. Alla produkter är tillverkade av stretchbomull. Det betyder att sittsäcken formas och anpassar sig efter din kropp, och ger komfort och ryggstöd. Vi tror att alla förtjänar en stunds uppladdning. Därför är din hälsa och din personliga komfort de viktigaste kraven för vår serie med sittsäckar. Det släta tyg som används för de yttre fodralet är det som gör att denna familj sittsäckar verkligen sticker ut. Tyget är en speciell blandning av stretchbomull, vilket betyder att påsen kan forma sig efter din kropp och absorbera dess aktuella kroppstemperatur. En annan utmärkande faktor finns i fyllningen, bestående av specialtillverkade EPS-bönor. Dessa bönor innehåller mindre luft och ger därför ger större hållbarhet och evigt komfort. Klicka här för fler recensioner.

Elly 9 out of 10 173 user reviews.