Online Shop

Detta är vår Terapy-familj
sittsack med mjuk stretchbar bomull
Super behaglig och ergonomisk sittsack

Brun sittsäck

Den bruna sittsäck finns där för att betjäna dig så använd den som en flyghål för ditt upptagna liv! Vi tycker att det är viktigt att du kan ladda helt och vår ergonomiska sittsäck väska säkerställer att ryggen är välskött. Självklart vill du också att sittsäck passar bra i ditt inre och det är viktigt att du hittar en färg som du är nöjd med. Det är därför du kan köpa sittsaeckar i 15 olika färger. Ska du ha en färg som passar allt och är varm och snygg? Välj sedan en brun sittsäck. Detta ger omedelbart ditt interiör ett elegant utseende.

BESTEL Sittsaeckar brun sittsack Elly

Elly

kr1484.50
BESTEL Sittsaeckar brun sittsack Elly

Elly

kr1484.50
BESTEL Sittsaeckar brun sittsack Sydney

Sydney

kr1088.51
BESTEL Sittsaeckar brun sittsack Sydney

Sydney

kr1088.51
BESTEL Sittsaeckar brun sittsack Baloo

Baloo

kr2227.01
BESTEL Sittsaeckar brun sittsack Baloo

Baloo

kr2227.01
BESTEL Sittsaeckar brun sittsack Stanley

Stanley

kr1583.50
BESTEL Sittsaeckar brun sittsack Ollie

Ollie

kr2415.60
BESTEL Sittsaeckar brun sittsack Dino

Dino

kr4247.10
BESTEL Sittsaeckar brun sittsack Dino

Dino

kr4247.10
BESTEL Sittsaeckar brun sittsack Uli

Uli

kr959.80
BESTEL Sittsaeckar brun sittsack Uli

Uli

kr959.80
BESTEL Sittsaeckar brun sittsack Toby

Toby

kr870.70
BESTEL Sittsaeckar brun sittsack Toby

Toby

kr870.70

Vår Terapy familj i olika färger

I vår samling har vi många olika typer av bruna sittsäckar. Du kan beställa alla dessa bruna sittsäckar i olika former och storlekar, så försäkra dig om att du hittar en brun sittsäck som kommer att glädjas. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino och Toby finns i färgen brun! Du kan också kombinera den bruna sittsäck med en av våra tillbehör, t.ex. en padsduk för din iPad. Naturligtvis kan du också kombinera din brun sittsäck med en annan färg.

Är den bruna sittsäck passande in i ditt inre?

Vi kan föreställa oss att du vill få en bättre uppfattning om bruna sittsäck skulle passa in i ditt rum. Vi kan hjälpa dig med det här genom att skicka ett färgprov gratis. Som ett resultat kan du bättre avgöra om den bruna sittsäck är så fin som du har i åtanke. Vänligen kontakta oss via telefon eller e-post för att få färgstämpeln. Du kan också släppa på vårt kontor i Amsterdam. Här kan du se den bruna sittsäck och genast få en glimt på de olika modellerna och testerna som passar dig bäst. Du kan då omedelbart hämta den bruna sittsäck hemma med dig.

Brun sittsäck för varje rum

En brun sittsäck är väldigt snygg i vardagsrummet. Den kombinerar faktiskt med alla andra färger. Den bruna sittsäck är också mycket bra om du har mycket trä i ditt inre. Brun är en färg som absorberar ljus och anses därför vara en varm färg. Om du vill läsa mer om vad varma eller kalla färger gör med ditt inre, kolla in den här bloggen: https://www.thespruce.com/choosing-interior-paint-colors-4011484 Och även om brun är en färg som inte kommer bli smutsig snabbt, om det gör det kan du enkelt rengöra det och ta bort och tvätta omslaget om det behövs. Kasta det yttre locket i tvättmaskinen på 30. På så sätt kan alla koppla av i en ren brun sittsäck !

Är en brun sittsäck äntligen inte riktigt din färg och vill du ha en annan färg? Ta en titt på våra grå sittsäck, vit sittsäck eller en av de många andra färgerna.