Online Shop

Detta är vår Terapy-familj
sittsack med mjuk stretchbar bomull
Super behaglig och ergonomisk sittsack

Blå sittsack

Terapy sittsack är känd för två saker: lättnad av ryggraden och de glada färgerna. Det är väldigt viktigt för oss att du kan koppla av i sittsack och ta en hälsosam hållning. Eftersom sittsack är en slående del av ditt inre, är färgen väldigt viktig. Vill du ha en ögonfångare i en slående färg? Välj sedan en blå sittsack! Med färgen blå är du alltid bra, om den blåa sittsack är inne eller ute. I vårt sortiment har vi två färger av blå, nämligen mörkblå och turkos.

BESTEL Sittsaeckar blå sittsack Elly

Elly

kr1649.45
BESTEL Sittsaeckar blå sittsack Elly

Elly

kr1649.45
BESTEL Sittsaeckar blå sittsack Sydney

Sydney

kr1209.45
BESTEL Sittsaeckar blå sittsack Sydney

Sydney

kr1209.45
BESTEL Sittsaeckar blå sittsack Baloo

Baloo

kr2474.45
BESTEL Sittsaeckar blå sittsack Baloo

Baloo

kr2474.45
BESTEL Sittsaeckar blå sittsack Stanley

Stanley

kr1759.45
BESTEL Sittsaeckar blå sittsack Ollie

Ollie

kr2684.00
BESTEL Sittsaeckar blå sittsack Dino

Dino

kr4719.00
BESTEL Sittsaeckar blå sittsack Dino

Dino

kr4719.00
BESTEL Sittsaeckar blå sittsack Uli

Uli

kr1066.45
BESTEL Sittsaeckar blå sittsack Uli

Uli

kr1066.45
BESTEL Sittsaeckar blå sittsack Toby

Toby

kr967.45
BESTEL Sittsaeckar blå sittsack Toby

Toby

kr967.45

Vår Terapy familj i olika färger

I vårt sortiment har vi många olika typer av blåböna sittsaeckar. De har alla sina egna former och därmed egna egenskaper. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino och Toby är alla tillgängliga i färgen blå! Du kan också kombinera den blå sittsack med en av våra tillbehör, eftersom de också är tillgängliga i samma färg. Så gör du en vacker helhet. Du kan också kombinera Terapy sittsack lekfullt med en annan färg.

Matchar den blå sittsack din inredning?

Finns det svårt att göra en uppskattning om den blåa sittsack passar in i ditt inre? Vi kan förstå det bra och det är därför vi kan skicka ett färgprov gratis. Detta gör det lättare att avgöra om den blåa sittsack passar de andra möblerna. Vänligen kontakta oss via telefon eller e-post. Du kan också släppa på vårt kontor i Amsterdam. Här kan du se exakt färgen och testa även hur läckra vår blå sittsack är.

Sittsack för utsidan eller inuti

En blå sittsack blir väldigt vacker i vardagsrummet eller plantskolan, men blå är också en vacker färg i trädgården på sommaren. Den har bara lite mer atmosfär i din trädgård än en neutral färg, som svart, grå eller vit. Du kan också använda våra sittsaeckar för inomhusbruk utomhus. Akta dig för grova ytor, eftersom våra sittsaeckar är gjorda av en töjbar bomull. Dessutom rekommenderar vi att du lägger en handduk på sittsack, så att solkrämer och liknande inte kan dra sig tillbaka. Skulle sittsack fortfarande bli smutsig? Kasta ytterkåpan i tvättmaskinen vid 30 grader och det är rent igen. Njut av extremt lounging i en stor sittsack från Terapy på fritiden!

Är en blå sittsack inte din färg alls? Ta en titt på våra röda sittsaeckar, svarta sittsaeckar eller en av de många andra färgerna.