Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Gratis frakt från 500 €

Frågor om en av våra produkter? Vi berättar gärna mer!

En Terapy beanbag är perfekt om du har ryggproblem eller bara vill sitta bekvämt. Denna beanbag är ergonomiskt utformad och locken är gjorda i mjuk, stretchig bomull så att beanbag formas perfekt efter din kropp. Som ett resultat ger sittande på en Terapy beanbag ultimat avkoppling. Vill du ha mer information? Se de vanliga frågorna eller kontakta oss.

Of misschien is uw vraag al eens eerder gesteld

Vanliga frågor

1
Vad skiljer Terapy sittsäckar från andra sittsäckar?
Terapy sittsäckar handlar mest om din personliga hälsa och välbefinnande. Tyget som används i Terapy sittsäckar är en speciell blandning av stretchbomull, vilket gör det möjligt för påsen att forma sig efter kroppen, fördela din kroppsvikt lika och släppa på trycket på ryggraden. Våra sittsäckar rekommenderas av flera sjukgymnaster och används ofta av personer med ett fysiskt funktionshinder eller inlärningssvårigheter. För vidare läsning, ta en titt på vad våra kunder har att säga på vår recensions sida.
2
Var kan jag prova en Terapy sittsäck?
Våra visningsrum, lokaliserade på den västra hamnsidan i Amsterdam, är öppna från måndag till fredag mellan 9:00 och 17:00. Vi kan dock alltid göra ett undantag på begäran. Ring oss eller skicka e-post och kom in och prova våra produkter eller hämta ditt senaste inköp.

Produktfrågor

1
Jag kan inte bestämma färg
Vi kan skicka dig en färgruta gratis om du kan inte besluta vilken färg du vill ha. På så sätt kan du ta dig tid och räkna ut vilken färg det så småningom kommer att bli. Vänligen meddela oss om ditt beslut via telefon, e-post eller via kundtjänst.
2
Jag har fått min Terapy sittsäck men jag tycker inte om färgen
När du inte är helt nöjd med färgen är det möjligt att byta ut den mot en annorlunda färg. Läs om vad som krävs när du byter färg här.
3
Min produkt har kommit men jag har ändrat mig och skulle vilja returnera den. Är detta möjligt?
Naturligtvis! Läs om hur du returnerar din produkt här.
4
Finns det en garanti på min Terapy-produkt?
Det finns en 6-månaders garanti på sömmar och dragkedjor på våra produkter. För ytterligare information, läs våra villkor beträffande garantier.
5
Det är ett hål i det yttre fodralet, vad kan jag göra?
Små hål i det yttre fodralet kan enkelt sys. Stygn i det yttre fodralet kommer inte att påverka komforten. Om du väljer att ersätta det gamla fodralet med ett nytt, kan separata yttre fodral köpas genom vår webbsida.
6
Det finns ett hål i den inre säcken, vad kan jag göra?
Liksom hål i det yttre fodralet kan dessa lätt sys och kommer inte att påverka sittsäckens komfort. Du behöver inte oroa dig för att förlora en bit fyllning eftersom säcken innehåller en stor mängd fyllning. Därför kommer en liten förlust av fyllning inte att påverka säckens komfort.
7
EPS läcker från min säck. Vad kan jag göra?
Kontrollera om dragkedjan i den inre säcken är ordentligt stängd. Eventuella hål i den inre säcken kan orsaka läckage. Liksom hål i det yttre fodralet kan dessa lätt sys och påverkar inte sittsäckens komfort.
8
Vilket tyg används i Terapy sittsäckarna?
Tyget som används i Terapy sittsäckarna är en specialblandning av stretchbomull. Det kan maskintvättas i 30 grader.
9
Kan jag beställa ett separat fordral?
Ja, separata yttre fodral kan beställas här.
10
Fyllningen som används i Terapy-produkterna består av en särskilt EPS-pärlor (expanderad polystyren) av särskilt hög kvalitet. De flesta sittsäckar använder återvunna EPS-flingor, tillverkade av strimlade isoleringsark eller använda förpackningsmaterial. Till skillnad från de flesta sittsäckar är EPS-pärlorna som används i Terapy-säckarna icke-återvunna och helt nya. Detta ger större komfort och förbättrar hållbarheten.
11
För att bibehålla komforten kan din Terapy produkt behöva en engångspåfyllning. EPS- fyllningen som används i våra produkter kan beställas via vår hemsida. Dessa EPS-pärlor är av specialtillverkad högkvalitativ EPS-typ och skiljer sig från den typ av EPS-fyllning som används i de flesta sittsäckar, som vanligtvis består av återvunna strimlade EPS-flingor. Användning av en annan fyllning i en Terapy-produkt kan påverka kvalitet och komfort.

Användarfrågor

1
Hur rengör jag min Terapy sittsäck?
Det yttre fodralet kan maskintvättas i 30°C. För att undvika blekning rekommenderar vi att du tvättar hela fodralet istället för att använda en trasa för att ta bort fläckar. Den inre säcken kan inte tvättas. Du skulle förmodligen inte skulle vilja se ditt hus täckas av EPS-fyllning! Att ta bort fläckar på den inre säcken kan göras med en våt trasa.
2
Hur lång tid tar det innan min Terapy sittsäck behöver fyllas på igen?
Det beror på användningsfrekvensen. I genomsnitt kan en Terapy sittsäck behöva en påfyllning efter ca ett års användning. Det beror naturligtvis också på vad personen föredrar. En del föredrar en något mjukare sittsäck och tar även bort en liten bit för att fylla på direkt efter köpet.
3
Hur fyller jag på min Terapy sittsäck?
Ta bort det yttre fodrelet före påfyllning. Genom att ta bort det yttre fodrelet kommer dragkedjan för den inre säcken innehållande EPS-fyllningen att exponeras. Öppna den inre dragkedjan när du öppnar säcken som innehåller de nya EPS-bönorna genom att skära upp den i hörnet, vilket skapar en tratt. Vid påfyllning av din Terapy produkt kan enstaka spill av EPS inträffa. Se därför till att fylla på sittsäcken i ett rymligt rum som lätt kan dammsugas.
4
Kan jag använda min Terapy sittsäck utomhus?
Våra produkter kan användas såväl inomhus som utomhus. Vid användning utomhus bör man dock avstå från att placera dessa på ojämna ytor för att förhindra skador på det yttre fodralet. Efter applicering av solskyddskräm eller body lotion, använd en handduk för att täcka säcken när du sitter ner. Vid fläckar, ta bort det yttre fodralet och tvätta i 30 grader.
5
Är min Terapy sittsäck säker för husdjur?
Sällskapsdjur uppträder olika och därför är det svårt att säga om din katt eller hund kan ha möjlighet att skada din Terapy säck. Vissa katter älskar att slumra på toppen av en Terapy säck och andra katter kan sätta klorna i den. Därför kan du välja att placera din Terapy säck på en plats som är oåtkomlig för ditt husdjur. Om din sittsäck skadas, behöver du inte oroa dig. Några hål i det yttre fodralet och den inre säcken kan enkelt sys upp. Att sy sittsäcken kommer inte att påverka komforten.
6
Samlar dina Terapy produkter mycket damm?
De kan samla en del damm, men det yttre fodralet kan enkelt dammsugas eller tas bort för maskintvätt. Det yttre fodralet kan också behöva behandlas med olika anti-damm produkter för möbler.
7
Hur placerar jag det yttre fodralet på min Terapy produkt?
Här är riktlinjer i 7 steg för (åter)-placering av det yttre fodralet på din Terapy produkt: 1. Vänd fodralet inifrån-ut. 2. Var och en ta tag i ett hörn av fodralet. 3. Ta sedan tag i ett av hörnen på den inre säcken, se till att du får tag på lite fyllning. 4. Dra det yttre fodralet över den inre säcken, ungefär halvvägs. 5. Vänd säcken upp och ner och tryck ner den inre säcken som håller fyllningen. 6. Var och en tar tag i en sida, lyfter upp säcken och skakar för att se till att den inre säcken glider ner i det yttre fodralet. 7. Öppna slutligen det yttre fodralet med dragkedjan och se till att hörnen på den inre säcken är väl i linje med hörnen på det yttre fodralet. Det är lite kanske lite knepigt i början, men så småningom kommer det att gå bättre!
8
Kan jag använda Uli som en omvårdnadskudde?
Uli är större än de flesta omvårdnadskuddarna. Det ger både mödrar och deras nyfödda möjlighet att få fullt stöd.
9
Är min Terapy produkt lämplig för barn?
Våra produkter passar hela familjen, barn inkluderade. Så snart de suttit ner är det svårt att komma upp igen!
10
Att komma upp är lite svårt, vilket är det bästa sättet att komma upp från en sittsäck?
Eftersom sittsäckar formar och anpassar sig till din kropp kan det vara ganska knepigt att resa sig upp. Förslag om hur man kommer upp från en sittsäck inkluderar att skjuta ifrån med båda händerna samtidigt eller helt enkelt rulla av sidledes. Dessutom gör Baloo det möjligt med en rakt sittande ställning, precis som med en stol.
11
Hur kan jag sitta upp rakt I Baloo?
Det är enkelt! Placera först Baloo i en lodrät position. Sätt din rygg mot Baloos sida medan du tar tag i hans sidor med båda händer. Sänk dina knän, luta dig bakåt och låt dig själv sjunka ner på hans mage. Klicka här för mer information.
12
Hur gör jag förvandla Baloo till en 2- eller 3-sitsig soffa?
Du kan förvandla Baloo till en 2-sitsig soffa genom att placera två Ulis på toppen av hans mage Baloo förvandlas till en gosig 3-sitsig soffa efter att ha lagt till Toby. När Toby har lagts till placeras Baloo mot en vägg.
13
Hur förvandlar jag Elly till en tårform?
Placera sidan med dragkedjan och dess två hörn neråt. Ta de två återstående uppåtvända hörnen. Dra ett hörn uppåt medan du trycker det andra hörnet neråt mot golvet. Klicka här för bilder.
14
Elly: 100cm x 80cm x 50cm Baloo: 170cm x 70cm x 50cm Dino: 170cm x 140cm x 50cm För att spara utrymme kan Baloo stoppas undan i upprätt läge. Han kan enkelt vara stående och tar inte upp för mycket utrymme.

Betalning och leverans

1
Hur lång tid tar det innan dina produkter levereras?
Leverans sker efter att vi mottagit din betalning. Tillåt en vägledande leveranstid på tre affärsdagar.
2
Hur kan min produkt levereras?
Information om leverans kan påträffas här.
3
Istället för leverans, kan jag hämta mina produkter själv?
Ja, naturligtvis. Våra visningsrum finns lokaliserade i Amsterdam, adress och öppningstider finns här.Det går bra att ringa eller skicka ett e-postmeddelande och komma in och hämta ditt senaste inköp eller prova andra produkter. Våra produkter finns också tillgängliga i ett flertal butiker, en översikt av de butiker som säljer våra produkter finns här.
4
Levererar ni utomlands?
Ja, vi levererar överallt i Europa. Extra avgifter kan tillkomma för vissa länder. Klicka här för mer information kring leveransavgifter.
5
Klicka här för mer information kring olika betalningsmetoder.
6
Kontakta kundtjänst.

Ingår inte din fråga? Vänligen kontakta oss!

Har du några andra frågor eller finns det några osäkerheter? Ange dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt för att svara på din fråga.

Contactformulier

Våra populära produkter

Elly sittsack

från 164.95
Elly sittsack

Baloo sittsack

från 249.95
Baloo sittsack

Bältesväska Elly

från 79.95
Bältesväska Elly

Beanbag lock Baloo

från 99.95
Beanbag lock Baloo

Dit zeggen onze fans

Frågor eller mer information?

Gå till service och support