Izzy babybärare

Izzy babybärare
  • I LAGER
  • 460 x 50 cm

Välj din färg

515,90

  • 99% av kunderna rekommenderar oss
  • Leverans på 2-3 dagar
  • Minskad frakt
Lägg i korgen
Sittsaeckar Izzy babybärare ljusgrå; Basic; 460 x 50 cm Sittsaeckar Izzy babybärare ljusgrå; Deluxe; 500 x 70 cm Sittsaeckar Izzy babybärare Pale olive green; Basic; 460 x 50 cm Sittsaeckar Izzy babybärare Pale olive green; Deluxe; 500 x 70 cm Sittsaeckar Izzy babybärare Petrol blue; Basic; 460 x 50 cm Sittsaeckar Izzy babybärare Petrol blue; Deluxe; 500 x 70 cm

Varför Izzy babybärare?

specifikationer

dimensioner |460 x 50 cm
Tvättmaskin |30 °C

Bär alltid ditt barn nära dig med den Izzy babyhållaren. Izzy är en helt ergonomisk bärare och det mjuka materialet (Oeko-Tex 100-certifierat) ger en säker och säker känsla.

En babybärare är idealisk eftersom ditt barn behöver hudkontakt i början och på det här sättet ligger nära din kropp. Izzy är en helt ergonomisk bärare, så du kan alltid erbjuda ditt barn det bästa och hälsosamma stödet.

Babybarnets stretchmaterial ger nyfödda en säker känsla och är också stark nog för äldre barn. Och den mjuka och andningsbara bomullen känns bra på din egen hud och kläder. Med Izzy babyhållare kan du och din baby slappna av och ha dina händer fritt. Med din beställning får du en instruktionsbok, så att du vet exakt hur du bäst kan knyta den Izzy babyhållaren.

Bas

Den grundläggande Izzy babyhållaren är 4,60 meter lång, tillverkad av den mjuka stretchiga bomullen och finns i tre vackra färger. Den perfekta babybäraren som hjälper dig att bära din baby.

Lyx

Den lyxiga Izzy babybäraren är 5,0 meter och extra lång så att den också kan bäras av högre människor. Den praktiska väskan på framsidan ger dig möjlighet att snabbt lägga bort något som ett bankkort eller napp. Den lyxiga Izzy babyhållaren kommer i tre vackra färger och är gjord av den mjuka stretchiga bomullen.

Material

Izzy babybäraren är tillverkad av tjock vävt bomull som sträcker sig väl och rinner inte, så att det ger optimal komfort och säkerhet. Materialet har STANDARD 100 med OEKO-TEX®-etiketten vilket innebär att det inte innehåller några skadliga ämnen och är därför mjuk för din babys hud. Barnbärarens material kan tvättas vid 30 grader, förblir vackert under lång tid och behöver inte strykas.

Izzy babybärare 0 out of 10 0 user reviews.